isj 2014ACTUALIZARE: Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ a publicat, finalmente, pe site-ul propriu, un comunicat referitor la decizia ministerului 342 din 02.09.2015.

“Raportul concluzionează că din cele 160 de cereri aprobate, doar 21 de cereri întrunesc condiţiile de medie, singurul criteriu luat în considerare de experţii corpului de control”, se precizează în comunicatul amintit.

Comunicatul integral în format PDF – Comunicat_de_presa_-_04.09.2015

Galerie foto cu listele cuprinzând cei 21 de elevi cărora li s-a aprobat transferul în mod corect, afişate de ISJ Neamţ la sediu:

ŞTIRE INIŢIALĂ: Ministerul Educaţiei a anulat transferurile ilegale de la Neamţ.

Astăzi, 4 septembrie, a ajuns în şcoli ordinul ministerului 342 din 02.09.2015, prin care s-au revocat toate acordurile date privind transferurile efectuate în Neamţ după admiterea computerizată.

Asta înseamnă că 130 de elevi vor trebui să revină la şcolile unde au fost repartizaţi iniţial conform notelor obţinute la examen. (ZCH NEWS)

Articolul precedentJucătorii Ceahlăului, în aşteptarea zilei de sâmbătă: “Să vină banii la băieţi!”
Articolul următorTrenul ajunge de Zilele Oraşului şi la Târgu Neamţ GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Citeam azi prin Adevărul că la Suceava s-a interesat puţin şi DNA-ul pe marginea acelor transferuri controversate (Bine, la ei sunt mai mult de 300 iar o adjunctă deja a fost schimbată. Altă republică!)

  2. Poate se vor arata interesate organele abilitate sa investigheze si transferurile din Neamt…… sa raspunda cei care au primit drepturile si au facut ilegalitatile……… Doamne ajuta!!!!

  3. Stop cenzura. Stan, Giosan, Sava, Moga, Preda au semnaturi pe aceste transferuri dubioase. Parca totul era legal acum cateva zile. A venit desantul de la Bucuresti. A inceput analiza. Acum……. a fost rascolit. Cred ca dubele pot sa fie turate. Macar sa strice auzul unora, daca vazul, adica evidenta nu se este perceputa.

Comments are closed.