0:00

* Fărcăşanu are sediu şi o ştampilă
* Iosub are două împuterniciri pentru sediu şi ştampilă
* ambii au fost la PP-DD

Transfer PP-DD la PDS, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Mihai Fărcăşanu, fostul vice al CJ Neamț și președinte al PP-DD, pare să fie în acest moment un fel de politician bun la toate  A pus în Neamț pe picioare PP-DD, este o prezență vocală la Partidul Mișcarea Populară, unde spune că a venit să facă treabă pe bază de directivă și, cel puțin așa reiese din hârtii, era împuternicit să pună pe picioare un nou partid menit să mai deturneze din voturile electoratului, dacă nu prin program, prin denumire: Partidul Dreptății Sociale (PDS sună frumos și aproape până la confuzie cu PSD, nu?). Ei bine, cel puțin aparent, pentru Fărcășanu s-a întâmplat o mică neplăcere din partea ultimului partid, condus de un domn numit Ion Sasu. Acesta, probabil nemulțumit de rezultatele împuternicirii date lui Fărcășanu anul trecut, a găsit un alt potențial șef de partid în persoana lui Jănel Iosub. Acesta era tot membru al PP-DD, s-a făcut cunoscut prin conflictul pe care l-a avut cu conducerea de la Ambulanța Neamț și prin cele două cărți editate pornind de la acest conflict, în care susține că în Neamț există o adevărată caracatiță a corupției.

Împuternicire de la  Huidu pentru Fărcășanu

Un personaj interesat de noul partid pare să fie tatăl cunoscutului realizator de emisiuni Ștefan Huidu. Florin Huidu este, potrivit declarației lui Mihai Fărcășanu, cel care l-a rugat să găsească un sediu și să strângă adeziuni pentru înregistrarea partidului.

Transfer PP-DD la PDS, ZCH NEWS - sursa ta de informații

”Am primit o împuternicire de la partid, ca să mă pot ocupa și să iau un sediu. Sediul pe care l-am luat este fostul sediu județean pe care l-a avut PP-DD-ul în campanie. Nu știu ce mai fac, nu mă interesează partidul, că este greu să faci un partid nou fără fonduri, dacă nu vine nimic de la centru. Repet, pe mine m-a rugat Florin și oamenii din conducere care mai au prieteni cu care au lucrat la UTC cum sunt Nelu Asaftei de la Hanul Răzeșilor, Mihai Hanganu, Costică Timofte. Dacă a venit altcineva, eu îi doresc succes”.

Povestea cu împuternicirea lui Huidu este că acesta nu ar fi avut el voie să o dea. Oricum, acestea sunt amănunte, ca și faptul că Mihai Fărcășanu are ștampilă de PDS după cum spune.

În data de 14 februarie o altă împuternicire venea de la partid, de data aceasta pe numele lui Jănel Iosub. După ce a primit împuternicirea, acesta a aflat că mai există o altă împuternicire, de aceea a cerut o alta care să întărească pe cea veche. Și care să-i permită să obțină un sediu, despre care am aflat că era deja obținut pe baza vechii împuterniciri. Proprietarul sediului, SC Publiserv SRL ne-a confirmat că are închiriat de vreo lună sediul către PDS, aripa Fărcășanu, după ce pe-acolo s-a perindat și o redacție de ziar apropiată de fostul lider PP-DD și mai depărtată de actualul lider, care s-a văzut dat la ziar pe motiv de locuințe ANL, în replică la locuința de serviciu a lui Fărcășanu de la Consiliul Județean.

Transfer PP-DD la PDS, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Jănel vrea dreptate socială

Jănel Iosub pare decis să nu se uite în urmă și să se implice în organizarea noului partid. Vrea să vadă de sediu, să adune oameni și să intre în campania de la europarlamentare. Evident, pentru asta trebuie oameni în secțiile de votare, bani, logistică. Ce va fi cu respectivul partid, cu cine se va alia, cine va fi interesat să-l sprijine, să-l nășească sau să-l folosească, este greu de anticipat. Președintele de la centru, Ion Sasu, pare decis să meargă pe mâna lui Iosub. Din punctul nostru de vedere o scenetă numită ”De-a împuternicirile” ar fi putut sta la loc de cinste în orice antologie de-a lui Nenea Iancu.

Valentin BĂLĂNESCU

ÎMPUTERNICIRE, către domnul IOSUB JĂNEL

Vă facem cunoscut că, urmare a Hotărârii Biroului Politic Național al Partidului Dreptății Sociale din data de 14.02.2014 ați fost numit Președinte interimar al Filialei PDS din Județul Neamț.

În această calitate, vă împuternicim să luați toate măsurile pentru înființarea Organizației Județene Neamț a PDS, precum și a organizațiilor locale din județul Neamț, potrivit Statutului partidului și Legii 14 din 2003 de funcționare a partidelor politice.

Dreptul de semnătură va fi asigurat de Președintele interimar al Organizației Județene Neamț, care va reprezenta PDS în raport cu instituțiile reprezentative din județul Neamț.

Prin prezenta, Președintele împuternicit este mandatat să realizeze ștampila Organizației Județene Neamț, după modelul aprobat și transmis. Ștampila se va executa conform modelului de mai jos, având în locul inscripției „COMITETUL NAȚIONAL” inscripția „COMITETUL JUDEȚEAN NEAMȚ”.

Președinte, Ion Sasu
PARTIDUL DREPTĂŢII SOCIALE

Domnului Iosub Jenel,
Piatra Neamţ

Prin prezenta reiterăm că Dumneavoastră aţi fost împuternicit să coordonaţi activitatea de organizare a P.D.S. în judeţul Neamţ şi, în consecinţă, să faceţi diligenţele necesare la primăria municipiului Piatra Neamţ pentru obţinerea unui spaţiu drept sediu al organizaţiei judeţene.
Orice alt document emis pe numele altei personae este anulat şi, deci, nu poate fi utilizat în raport cu autorităţile locale.

Preşedinte, Ion Sasu
Data: 17.02.2014

Articolul precedentÎntâlnire cu tinerii la Târgu-Neamţ
Articolul următorTaxa auto din 2012 a fost declarată ilegală

2 COMENTARII

  1. Incurcate sunt caile Domnului! Daca ION CREANGA sau CARAGIALE ar mai fi trait in aceste vremuri, cu siguranta, acestia nu ar fi facut fata la cate materiale sunt furnizate din zona politicului si nu numai!! Este „bine” ca justitia noastra in loc sa se ocupe de dosarele lui Farcasanu de evaziune fiscala si de interceptarile in dosarul PP-DD,acestia il lasa pe Farcasanu sa „inoate” lejer prin vreo trei partide! Asta da DEMOCRATIE MONSER!

  2. ”Broderie” flamanda si guler de dama din macrame! Caragiale e mic copil in toata povestea asta. ”Chiftele” politice ca la Piatra Neamt nu vezi nici la New York. Cred ca anul politic 2014 va fi extrem de incitant, palpitant si coroziv pentru cei care si-au tocit prea mult distinsa tartita pe cate un scaun politico-administrativ, dar n-au observat ca respectiva piesa de …mobilier era prevazuta si cu rotile. Rotile americane, din cele unse bine.

Comentariile sunt închise.