pnl tg 02

Viceprimarul orașului Târgu Neamț, Traian Humulescu, a fost ales noul președinte al organizației locale PNL. Alegerile au avut loc duminică, 7 iulie, la Restaurant Central. Humulescu a fost ales cu 108 voturi din cele 111 valabil exprimate. La alegeri au participat președintele PNL Neamț, Dorinel Ursărescu, senatorul Eugen Țapu Nazare, cât și celălalt lider al USL, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, primarul Daniel Harpa, Vasile Nica, președintele PSD Târgu-Neamț, președintele PDL Viorel Bălțătescu, cât și președinții organizațiilor PP-DD, Gheorghe Trofin și Mosor Gligor, Partidul Conservator. Absentul zilei a fost chiar președintele în exercițiu, Neculai Andoni, care a considerat inoportună prezența sa.

„La Târgu Neamț, USL este puternic, avem în dv. un partener corect, puternic”, a precizat Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. „Împreună cu domnul Humulescu vom face o echipă, astfel încât orașul să înflorească pe zi ce trece”, a declarat și primarul Daniel Harpa.

„Vreau să-l felicit pe domnul viceprimar pentru faptul că este cel mai longeviv viceprimar din PNL. PSD este cel mai mare partid din România, PNL este un partid de dreapta, dar nu mai mare ca PSD. De aceea, PNL trebuie să coaguleze cu alte forțe de dreapta, ca să fie o alternativă viabilă”, a spus și Viorel Bălțătescu, președintele PDL Târgu Neamț.

Andoni şi fructele de pădure

Dorinel Ursărescu a legat lipsa fostului președinte Neculai Andoni de problema… fructelor de pădure: „Noi l-am propus pe domnul Andoni la șefia fostei Fabrici de Fructe de Pădure și chiar s-a negociat această funcţie cu PSD. Noi vom continua să ne zbatem să câștigăm această funcție”.

Și senatorul Țapu, a recunoscut că s-a zbătut ca PNL să obțină șefia acestei fabrici: „Am vorbit chiar personal cu șeful de la Romsilva, dl. Crăciunescu, să se respecte acel protocol, iar dl. Andoni să fie numit director. Dar se pare că acolo sunt interese foarte mari ale celor de la PSD și atunci totul s-a blocat la nivelul Regiei Naționale. Dl. Andoni a luat asta ca pe o frustrare. Nu trebuia să se supere pe PNL din această cauză”.

„Nu a vrut dl. Ursărescu să particip”

„Cred că secretul unei administrații eficiente este unitatea între primar, viceprimar și city-manager. Vom face tot posibilul ca acest oraș să înflorească”, a precizat Traian Humulescu, noul lider al PNL Târgu Neamţ.

Contactat telefonic, fostul președinte Neculai Andoni, a declarat că la dorința șefului de partid, Dorinel Ursărescu nu a participat la alegeri: „Dacă nu a vrut domnul Ursărescu să particip, ce să fac. Așa mi-a transmis, să nu particip și să nu candidez”.

Ciprian  Traian STURZU

Articolul precedent”Harnicii” din Parlament: Marian Enache – Academicianul preocupat de Munte
Articolul următorBAC-ul fără „breiching niuz”

1 COMENTARIU

  1. Tipic d-lui. Ursarescu: da deoparte pe cine nu-i convine si afirma prin presa ca “se zbate” pentru diverse functii pentru cei dat deoparte. Praf in ochi pentru cine-l crede.
    Ptr. redactie: nu va obositi sa publicati acest comentariu, stiu ca, mai nou, publicati doar acele comentarii care va convin, chiar daca sunt scrise la obiect, corect si fara obscenitati.

Comments are closed.