0:00

Tragica moarte a unui tânăr biciclist, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 27 de ani din s-a stins din viață fulgerător în urma unui banal accident de circulație. Tragedia a avut loc în dimineața de 16 mai, în localitatea Tazlău.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr de 27 de ani, din Tazlău se deplasa pe o bicicletă, în aceeași localitate, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare căzând pe partea carosabilă, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, efectuate de un echipaj medical, deplasat la fața locului“, a anunțat Poliția Neamț.

Anchetatorii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier. Se pare că tănărul avea probleme medicale, iar accidentul ar fi fost provocat de o criză de epilepsie.

(G.S.)

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentComunicat de presă ISJ Neamț privind activitatea școlară pe durata desfășurării Grevei de avertisment  din data de 17.05.2023
Articolul următorPrelungire a termenului de depunere a cererilor la APIA
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.