0:00

Tragedii la Tarcău și Bozieni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi nemțeni și-au pierdut viața pe 20 mai, ambele incidente fiind investigate de polițiști.

Primul apel la numărul unic de urgență 112 anunța faptul că o femeie de 53 de ani, din Tarcău și-a găsit soțul decedat în autoturismul familiei. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, era fără suflare în mașina sa, parcată în zona Ocolului Silvic Tarcău. Se pare că aceasta plecase la muncă dimineața și i s-ar fi făcut rău, motiv pentru care a oprit vehiculul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru a se stabili cauza exactă a morții.

În jurul orei 14:30, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la decesul unui bărbat de 49 de ani, găsit fără viață în dreptul unei porți de acces într-un imobil din localitatea Bozieni. Bărbatul ar fi căzut de la aproximativ 2,5 metri, de pe baloții de paie aflați în remorca unui tractor. Și în acest caz, trupul a fost dus la serviciul de medicină legală pentru autopsie, iar polițiștii desfășoară investigații.

Denisa POPA

Articolul precedentProiect al ISJ Neamț: „Profesor pentru o zi”
Articolul următorInspector în construcții reținut pentru luare de mită: 6 aparate de aer condiționat pentru recepția unui bloc
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.