ambulanta 04Patru persoane au murit în acest sfârșit de săptămână. Șirul tragediilor a început vineri, 17 iulie, când Serviciul de Ambulanță Județean Neamț a fost solicitat, la ora 10:00, prin apel la 112, în Poiana de Brusturi, zona Târgu Neamț, în cazul unui bărbat, de 68 de ani, care s-a spânzurat. Un echipaj cu asistent medical s-a deplasat la locul solicitării, dar bătrânul nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Patru ore mai târziu, tot vineri, în Bicaz, un alt bărbat a fost găsit fără viață.

„Bărbatul de 47 de ani, din Bicaz, nu era cunoscut cu antecedente medicale. Acesta se afla în stop cardio-respirator, iar cauzele morții nu se cunosc”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă SAJ Neamț.

Ieri, 18 iulie, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Roman, s-a sinucis aruncându-se în fața trenului. Echipajul de la ambulanță solicitat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Bărbatul, de 37 de ani, din Piatra Neamț, care a căzut în cap, de pe scuter, în comuna Ștefan cel Mare, la miezul nopții, încheie șirul deceselor din acest weekend.

Și pentru că echipajele de la ambulanță au parte și de evenimente fericite, nu numai de tragedii sau cazuri medicale, o tânără de 20 de ani, din Dămuc, a adus pe lume astă-noapte (18/19 iulie), un bebeluș perfect sănătos, în mașina ambulanței. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentAlcool + două roți = moarte
Articolul următor“Preocupări” de week-end: evaziune, spălare de bani, contrabandă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.