0:00

Importante forte de intervenție au ajuns în această dimineață, 23 septembrie, în comuna Voinești, județul Iași, unde flăcările au cuprins trei case: trei autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autocisternă de transport apă și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă cu medic. Cel care anunțase incendiul a precizat că este posibil ca o persoană să fie blocată în interiorul uneia dintre case.

După finalizarea intervenției, ce a durat aproximativ o oră, pompierii au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat de 58 de ani, nevăzător care era imobilizat la pat având ambele picioare amputate.

Casa în care se afla acesta a ars în întregime. O magazie de alături pe o suprafață de aproximativ 80 de mp și podurile a două case învecinate pe o suprafață de aproximativ 25 de mp, prima și 20 mp cea de-a doua au fost, de asemenea, distruse de flăcări.

Tragedie: Un nevăzător a murit într-un incendiul care a afectat trei case, ZCH NEWS - sursa ta de informații Tragedie: Un nevăzător a murit într-un incendiul care a afectat trei case, ZCH NEWS - sursa ta de informații

A.C.

Imagini: ISU Iași

Articolul precedentPiatra Neamț. Oferta pieței la legume și fructe
Articolul următorO familie a ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci culese din pădure
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.