pietricica turism

 

imagesACTUALIZARE: „Noi am început cercetarea la faţa locului acum o oră şi ceva, imediat după ce-am fost anunţaţi”, a declarat comisarul şef Stelică Bezim, adjunctul şefului IPJ Neamţ.

„Sunt mai multe echipe în teren, care verifică toate aspectele, dar este mult pre devreme să avem o concluzie. Iniţial ni s-.a spus că tânărul a murit, după care am primit informaţia că are doar o fractură. Urmează să vedem, în baza unei constatări a medicilor, dacă era băut, drogat sau pur şi simplu avea vreo supărare. Un echipaj a fost la adresa de domiciliu a bărbatului să discute cu familia, dar nu era nimeni acasă”.

Din declaraţiile muncitorului care a sunat la 112, rezultă că înainte de a cădea în gol, tânărul a spus că are nevoie de aer şi vrea să fie mai aproape de cer. (C. MIRCEA)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat s-a aruncat în gol, dezbrăcat, în această dimineață, 14 iunie, de la stația de sosire a telescaunului din Piatra Neamț. El a urcat pe Cozla, a ajuns la stație, a încercat să spargă un geam, a fost oprit de un angajat de la Perla Invest și în momentul în care acesta suna la poliție, cetățeanul s-a aruncat în gol. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat în jurul orei 8.00 pentru a acorda primul ajutor tânărului de aproximativ 30 de ani. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra Neamț cu fractură de femur și a fost trimis imediat la investigații amănunțite, date de  computerul tomograf. La această oră, 12.15, tânărul se află în continuare în UPU, sub supravegherea medicilor urgentiști și în așteptarea rezultatelor CT. Surse din cadrul spitalului spun că bărbatul s-ar fi aflat sub influența drogurilor. În acest moment poliția face cercetări în zonă și pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere. Vom reveni cu amănunte.