Un tânăr de 18 ani, din Stânca, Pipirig, care are permis de conducere de luna trecută, a fost implicat într-un accident rutier, petrecut la miezul nopții de 18 spre 19 august, în afara localității Lunca din comuna Vânători. El a pierdut controlul asupra direcției, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Tânărul a fost rănit  și transportat la Urgența Spitalului Târgu Neamț, iar polițiștii au deschis un dosar penal în cauză pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident s-a petrecut în după amiaza de 18 august, la Săbăoani, victimă fiind un bătrân. ”În timp ce un barbat de 76 de ani, din Săbăoani, conducea un moped pe DC 52 A, ajuns la intersecția cu DN 2 – E 85, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de un bărbat de 59 de ani, din Iași care se deplasa pe direcția Roman – Iași, intrând în coliziune laterala cu aceasta”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În urma impactului, mopedistul a suferit policontuzii și o fractură deschisă de gambă, și a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Roman.

C.M.

Articolul precedentVânători-Neamţ: Investiţiile în şcoli o prioritate pentru primarul Adriana Petrariu
Articolul următorCe reguli sanitare sunt propuse pentru întoarcerea elevilor în bănci la 14 septembrie