Începând de astăzi, de la ora 16:00, și până luni, 15 mai, pe sectoarele de drum din județ, unde se petrec frecvent accident, dar și pe arterele unde, de regulă, șoferii sunt tentați să circule cu viteză mare, vor fi echipaje de poliție rutieră, inclusiv cu mașini neinscripționate.

Trafic supravegheat de polițiști și de radare în tot județul, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La nivelul Poliției Piatra Neamț, astăzi, 12 mai, vor fi desfășurate acțiuni la trecerile de pietoni, pentru combaterea abaterilor privind acordarea de prioritate pietonilor care au acest drept, dar și pentru sancționarea pietonilor care încalcă prevederile legale privind traversarea drumului public”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. „În acest week-end, acțiunile vor fi axate și pe verificarea în trafic a conducătorilor auto privind consumul de alcool și sancționarea încălcării regimului legal de viteză”.

Trafic supravegheat de polițiști și de radare în tot județul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCauzele principale de accident în județul Neamț, care s-au menținut în ultimii ani, dar și în primele 4 luni ale lui 2017, sunt viteza excesivă sau neadaptată, abaterile pietonilor și abaterile conducătorilor de atelaje hipo. La Piatra Neamț topul cauzelor generatoare are mici modificări: neacordarea de prioritate pietonilor, neacordarea de prioritate vehiculelor și neasigurarea la efectuarea manevrei de mers înapoi sau nepăstrarea distanței regulamentare în mers. (C.M.)

Articolul precedentMinirugby pe stadionul Cetatea Târgu-Neamț
Articolul următorPMP şi-a lansat candidaţii pentru alegerile parţiale din 11 iunie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.