0:00

PMP şi-a lansat candidaţii pentru alegerile parţiale din 11 iunie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPartidul Mişcarea Populară şi-a lansat candidaţii în cursa electorală de la Roman, Pipirig şi Bălţăteşti. Pentru alegerile parţiale din 11 iunie, Laurenţiu Dulamă, în calitate de secretar executiv al PMP Neamț, a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, candidaţii care vor lupta pentru funcţia de primar în cele trei localităţi nemţene în care Guvernul României a decis organizarea alegerilor anticipate. Pentru municipiul Roman, acolo unde marile partide au declarat un adevărat război electoral, s-a înscris psihologul Elena Chelmuş, care susţine că „am lucrat mult pentru comunitate. Important este ce îşi doresc romaşcanii şi asta se va vedea pe 11 iunie”. Laurenţiu Dumala este optimist. ”Din cea mai mare bătălie, unde se luptă două mari forţe politice, poate să câştige al treilea. Avem şansa noastră. Candidaţii noştri îşi vor juca şansa şi nu vom face troc politic. PSD şi PNL îşi vor da mână. Se rotesc candidaţii”.

La Pipirig, în cursa electorală a intrat Alexandru Lăcătuşu, de meserie tehnician exploatări forestiere „Sunt determinat să fac ceva pentru comuna mea, să o ducă oamenii mai bine, să atrag fonduri europene şi investitori. Dacă comuna este săracă şi noi suntem săraci”.

Pentru Bălţăteşti, conducerea partidului şi-a dat votul de încredere pentru actualul consilier local PMP Eugen Grigoraş, care vrea să treacă „Staţiunea Băltăţeşti în patrimoniul comunei. Comunitatea colectează doar impozitul pe terenuri nu şi de pe clădiri, acolo este valoarea mai mare pe taxe şi impozite, pentru terenuri este minuscul pentru buget. Dacă găsim soluţii ca şi construcţiile să treacă la primărie, cred că localitatea va prospera”. De la această lansare a candidaţilor a lipsit preşedintele interimar Corneliu Bichineţ, ocupat pobabil cu problemele despre care a discutat în ultimul timp la tribuna parlamentului și care au adus serioase prejudicii de imagine PMP.

Gianina Buftea

Articolul precedentTrafic supravegheat de polițiști și de radare în tot județul
Articolul următorIonel Arsene: „Destituirile şi numirile politice în cultură sunt aberaţii. Cei numiţi nu ştiu să aibă carnet de partid!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.