Trafic rutier monitorizat din elicopter în judeţul Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTraficul rutier din judeţul Neamț este supravegheat, duminică, 14 august, din aer, de un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Polițiștii nemțeni au acționat, de altfel, pe DN2, alături de colegii din Bacău și Iași, pentru reducerea excesului de viteză și, implicit, a accidentelor rutiere. Activitățile de monitorizare și supraveghere a traficului rutier s-au derulat, în data de 12 august, între orele 14:00-20:00.

Trafic rutier monitorizat din elicopter în judeţul Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Tronsonul de drum cu risc accidentogen, pe care s-a acționat, a fost DN2, Secuienii Noi – Hanul Ancuței, fiind angrenate 4 autospeciale radar din cadrul IPJ Neamț și alte două autovehicule ale inspectoratelor vecine, poziționate de-a lungul tronsonului de drum și la limita celor două județe. Polițiștii au constatat 89 de abateri privind normele de circulatie rutieră și au sancționat 59 de conducători auto care au depășit limita tronsonului respectiv de drum. Au fost reținute două permise de conducere pentru depășirea vitezei legale cu 50km/h”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Neamţ.

Poliţiştii rutieri mai recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când carosabilul este umed. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCăutat de italieni, descoperit la Botoşani!
Articolul următorGALERIE FOTO Ziua Marinei la ”Marea dintre munți”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.