0:00

Primăria Piatra-Neamţ anunţă restricţionarea circulaţiei rutiere în intersecţia de la spital (Bulevardul Traian – Strada Ozanei – Strada Orhei), în minivacanţa de Sfânta Maria, 12-15 august. Restricţia este impusă de realizarea lucrărilor de supratraversare a conductei de apă peste podul aflat în construcție.

Trafic restricționat în Piatra-Neamţ în intersecția de la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Poliția Locală a municipiului Piatra-Neamț va asigura fluidizarea traficului, iar constructorul va asigura devierea traficului și semnalizarea lucrărilor. Rugăm conducătorii auto să respecte indicațiile și semnalizarea de la fața locului. De asemenea, lucrările la conducta de alimentare cu apă de la intersecția Bulevardului Traian cu Strada Lămâiței vor continua și sâmbătă, 12 august. La fel ca și astăzi (vineri) traficul va fi restricționat, iar Poliția Locală va asigura fluidizarea circulației în zonă. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se precizează în comunicatul primăriei. A.C.

Articolul precedent„La casî de gospodari, avem di tăti”- târg meșteșugăresc de Sfânta Mărie Mare
Articolul următorNeamț. Există și autorități publice care nu au liber de sărbătoarea „Adormirii Maicii Domnului” și Ziua Marinei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.