0:00

Știre actualizată. Accident mortal la Ruginoasa. Traficul în zonă a fost reluat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare 10.20: IPJ Neamț a oferit detalii suplimentare privind modul în care s-a produs tragicul accident.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Ruginoasa, efectua manevre pentru a ieși dintr-o stație cu alimentare carburant ar fi fost acroșat de un autocamion, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Bacău. Din păcate, bărbatul de 57 de ani prezenta semne incompatibile cu viața. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatului etilotest rezultatul fiind negativ”.

Poliția Neamț informează că traficul în zonă a fost reluat

Actualizare: În urma evenimentului rutier, din păcate, șoferul de pe autoturism a decedat.

Traficul în zonă este blocat total pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

Centrul Infotrafic menționează „traficul este întrerupt temporar pe DN 15D Roman – Piatra Neamț, pe raza localității Bozienii de Sus, județul Neamț, pentru cercetarea împrejurărilor în care un autoturism și un autocamion au fost implicate într-o coliziune.

Circulația este deviată prin DJ 157A între localitățile Dulcești și Baratca.

Se estimează reluarea traficului pe DN 15D după ora 10.00”.

Se circula pe ruta alternativă DJ157 Făurei cu revenire în DN15D”, potrivit IPJ Neamț.

Știre inițială: Un accident în care au fost implicate un autoturism și un camion a avut loc în comuna Ruginoasa, sat Bozienii de Sus, DN15D și a fost anunțat la ora 8:32.

În prezent se circulă dirijat pe un sens.

Revenim cu detalii.

Denisa POPA

Articolul precedentCu ce se ocupă Guvernul: Minorii au interzis la tatuaje și piercing-uri
Articolul următorMircea Geoană este invitat special la o dezbatere la Iași despre prioritățile pentru dezvoltarea zonei Moldovei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.