S-a chefuit straşnic de Sfânta Maria în judeţul Neamţ, iar cei pe care i-a prins miezul nopţii pe la diverse petreceri au continuat să sărbărească de Sfânta Ana. O acţiune făcută de poliţiştii rutieri, pe parcursul a 5 ore, perioadă care a inclus şi graniţa dintre cele două sărbători, este relevantă pentru conceptul de trafic sigur: 20 permise de conducere reţinute, dintre care 12 pentru alcool, 5 pentru viteză, 1 pentru depășire neregulamentară și 2 pentru alte abateri, şi peste 100 de amenzi aplicate şoferilor.

De asemenea, în timpul acţiunii au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 5 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, 3 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 1 pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a precizat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. “Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente, respectiv excesul de viteză și consumul de alcool în rândul conducătorilor auto”.

Printre cei care au devenit personaje principale în dosare penale se numără un tânăr de  21 de ani, din Farcașa, care conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Pipirig, deşi avea dreptul de a conduce suspendat, şi un bărbat de 31 de ani, din Urecheni, care conducea un autoturism prin Târgu Neamţ, dar n-a avut niciodată permis.

C.M.

Articolul precedentFurt de 23.000 de euro la pont, autorii eliberaţi de instanţă
Articolul următorL3 CSM Ceahlăul-SC Oţelul Galaţi 0-1 (0-1) * DECLARAŢII * REZULTATE COMPLETE * CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.