0:00

TOP 10 loterii de la Superbet pe care să le încerci!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLoteria este un joc de noroc interesant, palpitant, care pune premii generoase la bătaie, dar care are un regulament foarte simplu. Deoarece industria iGaming a evoluat foarte mult și s-a dezvoltat inclusiv în mediul online, cazinourile virtuale au în prezent o gamă tot mai bogată de oportunități pentru membrii lor.

Acest lucru se întâmplă și în cazul operatorului licențiat Superbet, care se menține în topul alegerilor jucătorilor de ceva timp. Agenția excelează în mai multe categorii de gambling, inclusiv când vine vorba de loterii online.

El are o gamă vastă de opțiuni, dar și dă libertatea membrilor săi de a aplica mai multe tehnici de joc prin care să își crească șansele de câștig. Asta este posibil prin pachetele cu beneficii destinate pasionaților de loto, dar și prin accesul dat la anterioarele rezultate loto Superbet, care sunt disponibile de pe desktop sau mobil.

Iată care sunt cele mai populare 10 loterii pe care le vei regăsi în portofoliul operatorului Superbet, dar și când au loc, conform fusului orar al României!

  • Grecia Kino 20/80 – Evenimentele au loc în fiecare zi, în intervalul orar 09’00-23’55, din 5 în 5 minute.
  • Italia Keno 20/90 – Extragerile se fac la fiecare 5 minute, non-stop, așa că poți plasa bilete pentru evenimentele care au loc la orice oră din zi sau noapte, toată săptămâna.
  • Slovacia Keno 20/80 – Evenimentele au loc zilnic, timp de 24 de ore, din 5 în 5 minute.
  • Win for Life 10/20 – Un eveniment al acestei loterii constă în 2 extrageri, care se găsesc în portofoliul Superbet ca două loterii separate. Acestea au loc zilnic, între 08’00 și 23’00, din oră în oră.
  • Polonia Keno 20/70 – Extragerile acestei loterii au loc din 4 în 4 minute, în fiecare zi a săptămânii.
  • Polonia Multi 20/80 – Evenimentele au loc de două ori pe zi, la ora 15’00 și la ora 22’40.
  • Finlanda Keno 20/70 – Zilnic sunt organizate 3 evenimente, care au loc la orele 14’45, 20’45 și 22’45.
  • Franța Keno 20/70 – În fiecare zi au loc doar 2 extrageri, la ora 14’30 și la ora 21’30.
  • Letonia Keno 20/62 – Extragerile acestei loterii sunt organizate de 3 ori pe zi, la orele 11’30, 15’30 și 19’30.
  • New York Pick 10 20/80 – Evenimentele au loc o singură dată pe zi, în Statele Unite ale Americii, la ora 02’35.

Este extrem de important să îți stabilești un buget fix pe care să știi că îl poți aloca jocurilor de noroc. De asemenea, este recomandat să îți construiești o tehnică pe care să o aplici, în funcție de suma pe care o vei investi în acest hobby, în funcție de specificațiile loteriei, dar și de cât de des au loc evenimentele.

Ai grijă să joci responsabil, să nu te lași condus de faptul că poți plasa bielet pentru evenimente la doar câteva minute! Evită să încerci să compensezi pierderile prin a investi mai mult sau mai des decât ai trecut în planul de joc responsabil!

Articolul precedentȘtire actualizată. Un băiețel de 2 ani se zbate între viață și moarte după ce a căzut de la etajul III
Articolul următorISU Neamț avertizează: 10 școli nu au autorizație de securitate la incendiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.