accident turturesti 01ACTUALIZARE: Pe acelaşi DN 15 D unde şi-a pierdut viaţa şoferul camionului răsturnat la Turtureşti, s-a mai produs un accident, în dimineaţa de 18 august, la ora 6, în localitatea Bozieni. Condiţiile au fost similare: ploaie, curbă, probabil şi un pic de viteză şi pierderea controlului asupra direcţiei. De astă dată, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Vaslui a intrat direct într-un parapet din beton. Maşina a fost avariată serios, dar din fericire atât şoferul, cât şi pasagerul au scăpat cu leziuni uşoare.

accident turturesti 02ŞTIRE INIŢIALĂ: Două accidente grave s-au petrecut, în seara de 17 august, pe fondul întunericului şi al ploii torenţiale.

Primul a avut loc la Bălţăteşti, unde şoferul unui autoturism Dacia a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens. Încercând să evite impactul, şoferul unui TIR care circula din sens opus, a tras de volan şi a intrat în curtea unei case, unde s-a şi oprit. În ciuda manevrei riscante, impactul s-a produs, totuşi, iar o persoană din Dacia şi o alta din TIR au fost rănite, preluate de ambulanţe şi duse de urgenţă la spital.

accident turturesti 03Al doilea accident, soldat cu moartea unui bărbat, a avut loc într-o curbă din Turtureşti, unde s-a răsturnat un camion. Cabina a intrat în plin într-un mal de pământ, iar şoferul a fost zdrobit în interior. Echipajul de descarcerare de la ISU Neamţ a lucrat mai bine de o oră ca să scoată bărbatul dintre resturile cabinei, însă acesta a suferit leziuni atât de grave încât n-a mai putut fi salvat. (C. MIRCEA)

NB: Fotografiile sunt de la accidentul de la Turtureşti.

Articolul precedentJudecătorii au menţinut amenda de 20.000 de lei pentru Apa Serv
Articolul următorVeneția Moldovei: Piatra Neamț – oraș lacustru. Noi imagini reprezentative
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.