0:00

TIR cu legume, răsturnat în râpă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn eveniment rutier mai puțin obișnuit a avut loc în după-amiaza de 1 mai în localitatea Pluton din comuna Pipirig. O mașină de mare tonaj încărcată cu legume a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se într-o râpă. În ajutor au fost solicitații pompierii din cadrul ISU Neamț, apelul pentru ajutor prin numărul unic de urgență 112 fiind înregistrat în dispecerat în jurul orei 14:31.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig,  SAJ Pipirig și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț. „Până la sosirea pompierilor militari, conducătorul auto, care era căzut în râpă, a fost scos de participanții la trafic iar echipajul SAJ i-a acordat îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul de 25 de ani a fost transportat la CPU Târgu Neamț”, anunță ISU Neamț.

Militarii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. Urmează ca polițiștii rutieri să stabilească cauzele și condițiile în care a avut loc accidentul.

FOTO: ISU Neamț

(G. S.)

Articolul precedentNeamț. Aproape 27 de ani de închisoare și daune de 1,6 milioane lei într-un caz de omor
Articolul următorAccident mortal la Roman
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.