reclama autocenter

Poliţiştii nemţeni au reţinut trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani, după ce, în urma cercetărilor, a reieşit faptul că ar fi comis tâlhării şi furturi la Piatra Neamţ

„Astfel, la data de 17.03.2017, în urma unei acţiuni organizate de polițiștii de investigații criminale, au fost depistaţi pe raza municipiului cei trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, din Piatra Neamț și Constanța. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că, în seara zilei de 15.03.2017, prin violenţă, au deposedat partea vătămată, un bărbat de 72 de ani, de suma de 50 de lei, în timp ce aceasta se deplasa pe strada Mărăței. Împotriva celor trei a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. În seara zilei de 17.03.2017, tinerii au fost prezentați Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile față de doi dintre aceștia, iar față de celălalt măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile”, a declarat Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Tot vineri, polițiștii au reţinut  un tânăr de 22 de ani, din Piatra Neamț, suspectat de tâlhărie calificată și furt. Acesta este bănuit că a acostat o femeie de 62 de ani, căreia i-a smuls geanta. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%. (Gianina BUFTEA)

Articolul precedentPrins în Neamţ după un accident în Bacău
Articolul următorA murit, după ce şi-a lovit maşina de un copac!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.