0:00

Trei tineri talentaţi din Piatra Neamţ vor fi susţinuţi financiar de MOL România şi Fundaţia pentru Comunitate. Ei au fost selectaţi la ediţia 2018 a programului MOL de promovare a talentelor, care oferă, la nivel naţional, finanţări de 560.000 de lei, pentru 526 de tineri. Beneficiarii din Piatra Neamţ sunt: Maria Luiza Bălan (pictură), Theodora Musceleanu (desen şi pictură) şi Gheorghe Tudor Ciobanu (percuţie). Toţi premianţii categoriei ARTE:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2018/08/mol-2018-talente-arta.pdf

„Majorarea cu 60% a fondului total de sprijin al programului în acest an a asigurat creșterea cu 35% a numărului tinerilor finanțați și susținerea mai accentuată a celor cu rezultate deosebite. Prezența noastră în planul formării generațiilor de campioni ai României este continuă și constantă de 13 ani, fiind susținută de juriile de specialitate ale programului”, a declarat Camelia Ene, Country Chairman&CEO MOL România. Premianţii categoriei SPORT:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2018/08/mol-2018-talente-sport.pdf

„Este un concurs de proiecte cu reguli simple și bine formate pe parcursul celor 13 ani de existență. Fiecare concurent trebuie să prezinte cele 4-6 documente cuprinse în anunț, în funcție de categoria la care se înscrie, și prin aceste documente are posibilitatea să convingă juriul despre importanța finanțării proiectului său”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate. Premianţii categoriei 18+:

https://zch.ro/wp-content/uploads/2018/08/mol-2018-talente-18.pdf

Membrii juriului sunt personalităţi ale lumii artistice şi sportive din România. Artă: Márkos Albert, violonist, concert-maestrul Filarmonicii Transilvania din Cluj, președintele juriului, Miriam Cuibus, actriță al Teatrului Național Cluj, lector al Facultății de Teatru și TV din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Timotei Nădășan, grafician, director al revistei de artă contemporană IDEA, Nelida Nedelcuț, profesor universitar, prorector al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, Erich Türk, organist, lector al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj. Sport: Violeta Beclea Székely, campioană europeană, vicecampioană olimpică la atletism, director al departamentului de marketing și comunicare din cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, președintele juriului, Octavian Amzulescu, președintele Federației Române de Karate WKF, Cătălin Becheru, antrenor de înot, Clubul Sportiv Navi, București, Laura Cârlescu Badea, campioană olimpică și mondială la scrimă, Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentO nouă dezinsecţie şi deratizare la Piatra Neamţ
Articolul următorL4 Astăzi se decide soarta noului sezon
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.