Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ a programat pentru miercuri, 22 august, şedinţa Comitetului Executiv, în care se va decide soarta sezonului 2018-2019. AJF Neamţ va propune organizarea unui campionat judeţean cu toate echipele înscrise, împărţite pe două serii geografice (zona Roman şi restul).

Ioan Costin TOMA

“Avem promisiuni de la 23-24 de localităţi, dar, sincer, nu sper la mai mult de 20 de echipe. Am realizat un material, pe care îl vom trimite la primării, şi aşteptăm şi alte răspunsuri. Oricum, de înscris s-au înscris doar 6 echipe. Noi vom propune două serii, stabilite geografic, primele două clasate din fiecare serie urmând să dispute şi un turneu play-off, cu meciuri tur-retur”, a declarat Ioan Costin Toma, preşedintele AJF Neamţ.

Deşi teoretic în ligi diferite, Energia Pângăraţi şi Arsenal Văleni s-ar putea confrunta şi în noul sezon

În aceste condiţii, data cea mai apropiată pentru startul campionatului ar putea fi 9 septembrie. Rămâne de văzut doar dacă la discuţiile de mâine va fi acceptată o diminuare a baremelor, aşa cum s-a propus, afectaţi direct fiind arbitrii. (M. CONSTANTINESCU)