0:00

Meteorologii dau asigurări că va fi cald și soare în perioada sărbătorilor pascale și se anunță valori termice de până la 24 de grade. Condițiile meteo se mențin până luni inclusiv pentru că de pe 7 mai revin ploile. În Sâmbăta Mare cerul va fi degajat și la amiază se vor înregistra cel mult 20 de grade. Cei care merg la slujba de Înviere trebuie să știe că la miezul nopții vor fi cam 10 grade, iar în zori minima coboară la 7 grade.

Timp bun de Paște, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTimp excelent se așteaptă și în prima zi de Paște. Tradiția spune că așa cum este vremea de Florii, așa va fi și de Paște, iar duminică, 5 mai, va fi cer senin și o maximă de 23 de grade. Noaptea va fi mai blândă, cu o minimă de 10 grade. Cea mai caldă zi din perioada sărbătorilor pare a fi cea de luni, 6 mai, când ne vom bucura de valori termice de  24 de grade, în timp ce peste noapte se vor înregistra 12 grade. În ultima zi de Paște, marți 7 mai, va fi timp bun în prima parte, apoi se anunță furtuni cu tunete și fulgere. Termic este încă bine, 23 de grade ziua și 10 grade vor fi noaptea.

Miercuri, 8 mai, cerul va fi acoperit, va ploua, și se răcește tranșant astfel că nu se vor înregistra mai mult de 14 grade. Cam la fel va fi vremea și joi, 9 mai, când vor fi averse, cel mult 16 grade peste zi și doar 6 grade se vor înregistra după lăsarea întunericului. De vineri, 10 mai, precipitațiile se opresc iar în week-end vor fi temperaturi de 20 de grade. (G.S.)

Articolul precedentDurău Park are un program special de Paște
Articolul următorTradiții și obiceiuri în Sâmbăta Mare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.