0:00

Durău Park vă invită să sărbătoriți Paștele în aer liber, oferindu-le celor mici, dar și dumneavoastră, câteva ore de relaxare și distracție în aer liber.

Principala atracție de luni, 6 mai, cea de-a doua zi de Paște, va fi evenimentul de tip vânătoare de ouă (30 de minute-1 oră), destinat copiilor cu vârsta de până la 14 ani, în care bucuria aventurii și plăcerea de a descoperi premii dulci va însenina ziua celor mici.

Durău Park are un program special de Paște, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În cadrul parcului, aveți la dispoziție atracții diverse începând cu sania de vară, (accesul este permis adulților și copiilor de peste 8 ani, pentru cei cu vârstă mai mică, este permis accesul doar cu însoțitor), tubbing de vară, (vârsta minimă de acces este de 5 ani). În zona de distracție copiii se mai pot bucura de trambulină, saltea (vârsta minimă – 3 ani),  carusel (vârsta minimă – 2 ani) și un loc de joacă mai mic pentru copii (vârsta maximă de acces 10 ani).

Durău Park are un program special de Paște, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Organizatorii v-au pregătit și alte atracții pentru întreaga familie: mountain cart, giroscop, bicicletă rotativă, bungee jumping, tobogane, carusele și vă puteți reîncărca bateriile în zona de food court.Durău Park are un program special de Paște, ZCH NEWS - sursa ta de informații

A.C.

Articolul precedentIncendiu la Țibucani: o locuință s-a aprins de la un scurtcircuit electric
Articolul următorTimp bun de Paște
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.