Țigla metalică, cea mai populară alegere în rândul constructorilor de acoperișuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEste suficientă o scurtă plimbare într-un cartier cu case construite recent pentru a observa popularitatea țiglei metalice. Vei constata foarte rapid faptul că majoritatea caselor au acoperișuri din țiglă metalică și probabil că te vei întreba de ce întocmai acest material.

Ei bine, țigla metalică a luat cu ușurință locul țiglei ceramice. Cea din urmă este tot mai rar întâlnită așa că sigur există câteva argumente în acest sens. De fapt, acestea sunt numeroase!

Țigla metalică se remarcă cu o mulțime de avantaje care i-au adus popularitatea de care se bucură astăzi. Astfel, nu ar trebui să ne mire faptul că tot mai mulți constructori preferă să realizeze un acoperis tigla metalica dat fiind faptul că reprezintă o variantă tot mai recomandată de către specialiști.

Care sunt argumentele folosirii țiglei metalice în detrimentul multor altor opțiuni disponibile în comerț? Ei bine, există o mulțime de astfel de argumente iar în acest articol vom vorbi și noi despre câteva dintre ele. Mai exact, am contactat echipa de la Liner Ecomet pentru a afla de ce aleg constructorii țigla metalică și nu alte materiale. Iată ce am aflat:

Țigla metalică este un material cu care se lucrează foarte ușor

Unul dintre principalele motive pentru care constructorii aleg să folosească țigla metalică pentru realizarea acoperișurilor este întocmai ușurința de manevrare a acesteia. Țigla metalică este foarte ușor de montat, așa că montajul unui acoperiș nu necesită prea mult timp sau efort.

Simplitatea și rapiditatea de montaj reprezintă avantaje de care se bucură nu numai constructorul, ci și beneficiarul construcției. Iar asta deoarece își va vedea mai rapid casa finalizată și totodată costurile pentru manoperă vor fi ceva mai accesibile.

Nu pune presiune pe structura clădirii

Un alt motiv pentru care se optează frecvent pentru folosirea țiglei metalice este și faptul că aceasta are o greutate foarte redusă. Ei bine, această greutate redusă nu este avantajoasă doar din punct de vedere al manipulării țiglei metalice, ci și pentru structura clădirii.

Astfel, dacă vei alege să folosești țiglă metalică pentru acoperișul casei tale, acesta va avea o greutate mai mult decât acceptabilă, prietenoasă cu structura de rezistență a clădirii. Astfel, nu vor apărea fisuri sau alte probleme costisitoare.

Își păstrează aspectul atrăgător peste ani și ani

Acoperișul este important și din punct de vedere al esteticii unei clădiri, iar de aceea nu ar trebui să folosești orice material pentru acoperișul casei tale. Țigla metalică se dovedește a fi foarte avantajoasă și din acest punct de vedere.

Iar asta deoarece își păstrează aspectul atrăgător indiferent de duritatea condițiilor meteo pe care trebuie să le suporte.

Trebuie doar să te asiguri că acoperișul casei nu este lovit de crengile pomilor și totodată să îl cureți de frunze și mizerie de câteva ori pe an, iar acesta va fi mereu la fel de impunător precum în prima zi de după montaj.

Totuși, în final trebuie să subliniem ideea de a colabora numaidecât cu o firmă cât mai experimentată, astfel încât lucrarea efectuată să fie realizată ca la carte, întocmai pentru a te putea bucura de toate avantajele țiglei metalice de pe LinerEcomet.ro.

Articolul precedentA apărut modelul cererii prin care asigurații își pot afla datele medicale
Articolul următorÎnfuriat că l-a părăsit iubita, un tânăr din Girov i-a dat foc la lucruri și i-a bătut pe doi bărbați
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.