Ţigări ţinute la rece, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiști de frontieră şi inspectorii vamali de la Albiţa (Vaslui) au descoperit, luni, 6 iunie, 10.800 de țigarete, cu timbru de acciză Republica Moldova, ascunse în spatele lăzilor frigorifice din două autocamioane, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

“În jurul orei 10:30, la PTF Albița s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, Sergiu B., cu cetățenie română și Republica Moldova., în vârstă de 33 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor și remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova. Un sfert de oră mai târziu, în același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat, tot pe sensul de intrare în țară, Andrei R., cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format din cap tractor și remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova. S-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculelor, ocazie cu care echipa comună de control, formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră, a descoperit ascunse în spatele lăzilor frigorifice din cabinele camioanelor, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 10.800 țigarete, de diferite mărci”, a declarat inspector principal de poliție Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

A fost luată măsura reținerii țigărilor, în valoare de 1.215 lei, și sancționarea contravențională a șoferilor cu amendă în valoare totală de 10.000 lei. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentSchimbările la Primărie încep cu site-ul oficial
Articolul următorDGA: Încă un poliţist a refuzat mita
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.