0:00

DGA: Încă un poliţist a refuzat mita, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOfițerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Vaslui au întocmit dosar penal, luni, 6 iunie, unei persoane acuzate de dare de mită, se precizează într-un comunicat al DGA.

Acţiunea, derulată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Vaslui, a pornit de la denunțul formulat de un polițist de frontieră din ITPF Iași – SPF Huși.

“În fapt, luni, 6 iunie, în jurul orei 11:00, BDC s-a prezentat la sediul SPF Huși, pentru audiere într-un dosar penal. Cu această ocazie, BDC i-a oferit, cu titlu de mită, agentului de poliție de frontieră HA suma de 500 RON, pentru ca acesta să soluționeze, în mod favorabil, un dosar penal, în care era suspectat de săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice, având permisul suspendat. Polițistul de frontieră a refuzat mita și a denunțat fapta ofițerilor din cadrul DGA – SJA Vaslui, care s-au prezentat la fața locului împreună cu procurorul de caz și au constatat comiterea infracțiunii”, potrivit comunicatului citat.

BDC este cercetat, în libertate, pentru dare de mită. (ZCH NEWS)

Articolul precedentŢigări ţinute la rece
Articolul următorTrei comisii vor evalua pagubele de la inundaţii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.