contrabanda pascani 01Polițiștii din judeţul Suceava au capturat, astăzi, 23 noiembrie, 256.000 de țigarete de contrabandă, în urma unui control în trafic.

Acestea, în valoare de peste 140.000 de lei, au fost confiscate, vehiculul cu care erau transportate a fost indisponibilizat, iar persoanele care le dețineau au fost reținute, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliţiei (IGPR).

“În jurul orei 00:45, polițiștii din Suceava au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, care se deplasa pe D.N. 17, pe raza comunei Pojorâta. Întrucât conducătorul auto a refuzat să oprească, s-a procedat la urmărirea acestuia, iar după aproximativ 1,5 km, polițiștii au reușit să imobilizeze vehiculul în cauză. În autoturism au fost identificați doi bărbați, de 21 și 29 de ani, ambii din comuna Moldova Sulița, județul Suceava. În urma controlului, polițiștii au descoperit în vehicul 12 baxuri cu țigări de proveniență extracomunitară, în care se aflau 12.800 de pachete de țigarete de contrabandă (256.000 de țigarete)”, se precizează în comunicatul IGPR.

Cei doi bărbaţi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentMattilda de la Colegiul de Informatică „coafată” pentru finala de robotică
Articolul următorANM: Ninsori consistente la munte în următoarele două săptămâni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.