O acțiune, desfășurată pe 4 octombrie, de polițiștii de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, în piața centrală, s-a încheiat cu indisponibilizarea unui autoturism și confiscarea a 23.000 de țigări.

Poliţiştii au depistat un cetățean moldovean, care avea depozitate în autoturismul său peste 9.000 de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de ţigarete, iar autoturismul a fost indisponibilizat”.

În aceeași zi, în cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au verificat un autoturism staționat pe o stradă, care aparține unui pietrean în vârstă de 35 de ani. În mașină au fost găsite peste 14.000 de țigarete de contrabandă.

În ambele situații, polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. (C.M.)