vaslui-albita-2017-contrabanda-01vaslui-albita-2017-contrabanda-02vaslui-albita-2017-contrabanda-03Poliţiştii de frontieră de la Albiţa (Vaslui) au descoperit, duminică, 8 ianuarie, peste 1.000 de pachete de ţigări, ascunse în diferite locuri, într-un Audi înmatriculat în Republica Moldova.

“În jurul orei 23:30, la PTF Albița, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, cetățeanul român Gabriel C., în vârstă de 23 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în Republica Moldova. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști frontieră și lucrători vamali, a descoperit, ascunse și nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 1.070 de pachete de țigări de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova, ascunse în bagajele personale, disimulate în cutii cu bomboane și prăjituri, în roata de rezervă și în scaunele autoturismului”, a declarat inspector Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Ţigările, în valoare totală de 4.815 lei, au fost confiscate, iar tânărul a fost amendat cu 10.000 de lei. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)