reclama autocenter

De curând, o clinică din municipiul Piatra Neamț și-a extins activitatea și acordă servicii de laborator din gama analizelor pentru coronavirus. Este vorba de Clinica Asclepion care pentru început oferă investigații contra cost, pe acest segment:

„Noi am achiziționat aparatul și am început de curând să recoltăm teste pentru coronavirus. În laboratorul nostru facem două tipuri de analize: analize care detectează gradul de imunizare al unei persoane, deci care a avut boala, iar un al doilea tip de analize care arată că infecția în curs, chiar dacă persoana este asimptomatică sau cu manifestări atipice. Se recoltează sânge prin puncție venoasă, deci o recoltare clasică. Avem un punct de recoltare dedicat pentru analiza la coronavirus, unde asigurăm condițiile de protecție necesare atât pentru pacienți, cât și pentru personalul nostru. Programările se fac doar telefonic, investigațiile se fac contracost, deoarece deocamdată nu suntem în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate pentru aceste analize”, a declarat dr. Doina Crețu, medicul care coordonează Clinica Asclepion din Piatra Neamț. Cei care doresc să afle mai multe informații despre tipul testelor care se efectuează la Clinica Asclepion pot suna la numerele de telefon 0731.055460 sau 0233.232324.

(ZCH.NEWS)

Articolul precedentEugen Țapu-Nazare: ”Acces mai rapid al spitalelor la produse, echipamente medicale și servicii de calitate, la prețuri competitive”
Articolul următor1 mai – Pragul de 500 cazuri confirmate cu noul virus a fost depășit în județul Neamț