pietricica turism

Luna mai vine în acest an cu o nouă surpriză pentru romașcanii dornici de a se distra în aer liber. Pentru cei care preferă o atmosferă de relaxare în natură, terasa The Union Garden este locul potrivit. Grădina din spatele Primăriei Roman are deja o tradiție de peste 20 de ani, născută și hrănită cu aerul curat oferit de spațiul verde generos din centrul municipiului.The Union Garden este un nou concept oferit romașcanilor de toate vârstele, iar serviciile oferite fac diferența.

union 01

Lucrurile bune care s-au întâmplat anul trecut la City Garden se reiau în această vară sub denumirea The Union, oferind acel sentiment de familiar cu care gazdele i-au obișnuit pe cei care, de-a lungul anotimpului rece, au mâncat aici o felie de pizza, au savurat un fresh mixt, au gustat din savoarea fructelor de mare sau au ciocnit un pahar cu vin sau cu bere.

union 02

The Union Garden oferă peste 150 de locuri, mai multe foișoare, dar pentru care este nevoie de o rezervare în prealabil. La barul, situat pe mijlocul terasei, lucrează barmani cu experiență, celor care le puteți cere cocktailuri ce se servesc în orice club “de fițe”, chiar dacă nu se regăsesc și în meniu. Conceptul Union aduce în prim plan acel real “clientul nostru – stăpânul nostru”, astfel încât aproape orice poftă poate fi satisfăcută. Pentru toate acestea garantează Daniela Ioja, administratorul The Union Garden:

“O terasă unde oamenii să se simtă în largul lor”

“Experiența anului 2013, atunci când am renovat în totalitate terasa și i-am invitat pe romașcani să ne testeze preparatele și serviciile, ne demonstrează că am reușit și noi să facem o afacere, dar în care toată lumea să câștige. Bucătăria noastră este una dintre cele mai moderne, aparatura fiind apreciată și de Master Chef Mike, un bucătar care a lucrat peste 10 ani în America, dar și în mai multe țări ale Uniunii Europene, și care, mai bine de o lună, i-a încântat pe clienți cu preparate inedite, multe dintre ele fiind păstrate în meniul nostru. Nu ne-am propus să avem o terasă de fițe, ci un loc în care tineri, muncitori, profesori, directori, șomeri, pensionari sau părinți cu copii să se simtă în largul lor. Acest lucru s-a văzut în fiecare zi și avem încredere că renumele pe care ni l-am construit pe parcursul lui 2013 se va păstra și se va dovedi o carte de vizită de calitate și în 2014”.

union 04

Meniuri variate

Meniul The Union Garden este unul variat. Dacă pe 1 Mai, “muncitorii” au fost răsplătiți cu tradiționalii mici, ofertele sunt periodic schimbate, asta deoarece terasa are și un grătar în aer liber pe care poate „sfârâi” orice bucată de carne. Cele peste 20 de feluri de pizza, pastele cu ingrediente clasice sau îndrăznețe, recomandatul pește, aripioarele picante sau ciorbele preparate în fiecare zi sunt câteva din bunătățile care se găsesc la Union. Toate acestea sunt completate de meniul zilei, la doar 15 lei, când, zilnic, la Union Garden se pot mânca două feluri de preparate. Și, să nu uităm, că medicul recomandă măcar doi litri de apă pe zi. Terasa are încheiat contract cu furnizori ce distribuie mai multe feluri feluri de apă, iar șapte case de vinuri oferă, la sticlă de 250 ml sau 750 ml, mai mult “buchete de struguri”, prețurile plecând de la 8 lei la 100 de lei. Sezonul de vară anunță “undă verde” și pentru halbele cu bere. Patru dozatoare le oferă clienților bere marca Heineken, filtrată sau nefiltrată, precum și dispensatoare, butoiașe de bere cu autoservire pentru o masă plină de bună dispoziție.

Terasa Union Garden va fi deschisă, pe toată perioada verii, între orele 08.00 și 24.00, cu ora 22.00 pentru ultima comandă la bucătărie. Atmosfera este completată cu muzică jazz, iar pentru cei care simt nevoia să-și descarce energia prin dans, la fiecare final de săptămână, The Union, pub-ul de la subsolul clădirii, își deschide larg porțile pentru a-i primi “acasă” pe membrii clubului. În această vară, cei care simt că sunt uniți vor avea posibilitatea și să achiziționeze materiale promoționale cu sigla Union, iar multe dintre acestea pot fi câștigate participând la concursurile organizate pe pagina Union Garden.

Rezervări pentru City Pub, pentru pub-ul Union și pentru terasa Union Garden se pot face zilnic, la numerele de telefon 0333/103.646 sau 0744/643.000. (Z.C.H.)