0:00

O femeie în vârstă de 53 de ani, din Roznov, s-a dus la poliție în ziua de 2 mai și a reclamat că, în seara de 30 aprilie, în timp ce se afla, cu căruța, pe o scurtătură de la marginea drumului și mergea spre Slobozia, a fost atacată de un individ. Bărbatul a sărit lână ea, în atelaj, și a încercat să o violeze. Femeia s-a luptat cu el și amândoi au căzut pe pământ. În încercarea de a scăpa, femeia a luat un pumn de țărână, i-a aruncat în ochi și a reușit să fugă.

Tentativă de viol în căruță, femeia a scăpat cu fuga, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii au început cercetările, pornind de la descrierea făcută de victimă și au stabilit că agresorul este un tânăr, care urmează să împlinească 30 de ani peste câteva zile. Ștefan Constantin Bobric este de loc din comuna Alexandru cel Bun, dar de ceva vreme lucra la o stână din Roznov. El a fost reținut pentru 24 de ore, iar în ziua de 3 mai a fost prezentat instanței.

„Respinge cererea formulată de avocatul inculpatului de luare faţă de acesta a măsurii preventive a arestului la domiciliu şi admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpatului BOBRIC ŞTEFAN CONSTANTIN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la viol (…). Dispune arestarea preventivă a inculpatului Bobric Ştefan Constantin, cu datele de identificare de mai sus, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 03.05.2018 până la data de 01.06.2018”, a decis Judecătoria Piatra-Neamț.

Ștefan Bobric poate contesta decizia instanței până, mâine, 5 mai. (C.M.)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI Voinţa Ion Creangă-Victoria Horia, derby-ul sferturilor
Articolul următorL4 Victoria Horia are interzis pe propriul teren un meci
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.