Victoria Horia a fost sancţionată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ „pentru incidentele de la meciul AS Victoria Horia-ACSM Ceahlăul Piatra Neamţ (etapa 16 – pătrunderea spectatorilor pe terenul de joc)”. AJF Neamţ a decis că „se interzice organizarea pe propriul teren a primului meci găzduit în play-off-ul Ligii 4 (Regulamentul Disciplinar, Articolul 82, pct.1) si se aplică o amendă de 300 lei (…) AS Victoria Horia are termen până miercuri, 9 mai 2018, ora 12:00, să anunţe în scris AJF Neamţ terenul pe care se va disputa meciul cu CS Cimentul Bicaz din data de 13.05.2018”, potrivit unui comunicat de presă.

„Extraordinar! Sunt fără cuvinte! Pentru ce suntem suspendaţi? Mergem să ne uităm la Ceahlăul cu Borca! Îi invităm şi pe Bicaz să vină la meci! Dăm o miuţă în pauza meciului! Care câştigă ia trei puncte!”, a precizat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

L4 Victoria Horia are interzis pe propriul teren un meci, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞi Bradu Borca a primit sancţiuni după etapa de duminică: „jucătorul Moşneguţu Ionuţ este amendat cu suma de 150 lei”, iar „echipa AS Bradu Borca se amendează cu suma de 100 lei pentru primirea a 6 (şase) cartonaşe galbene într-un joc”.

Lista extrem de bogată a sancţiunilor aplicate la Liga a V-a poate fi lecturată AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: R. VASILIUS)

Articolul precedentTentativă de viol în căruță, femeia a scăpat cu fuga
Articolul următor8 copii cu rujeolă la început de mai
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.