0:00

Tentativă de omor împotriva fostului soț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO femeie din Târgu Neamț a fost arestată preventiv după ce s-a luat la bătaie cu fostul soț și-a provocat leziuni care l-au adus pe patul de spital. Incidentul sângeros a avut loc pe 21 noiembrie, în locuința comună a celor doi care împărțeau același imobil chiar dacă erau despărțiți. Cercetările au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între ei a izbucnit un conflict verbal ce a degenerat în unul fizic. Mai iute, acuzata a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat bărbatului două lovituri în zona toracică şi a coapsei.

Imediat au fost alertate autoritățile, prin apel la numărul unic de urgență 112, iar rănitul a fost transportat la Spitalul orășenesc Târgu Neamț. Inițial cercetările au vizat comiterea infracțiunii de vătămare corporală, apoi, cauza a fost declinată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, femeia fiind pusă sub acuzare pentru tentativă de omor. Procurorii au cerut și au obținut privarea de libertate.

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpata Paşcu Maria-Manuela. În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 203 alin. 3 Cod procedură penală, art. 202 Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 22.11.2023 şi până la data de 21.12.2023, inclusiv, a inculpatei P. M.-M., cercetată în dosarul penal cu nr. 621/P/2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor în forma violenţei în familie”, conform instanței.

(G.S.)

Articolul precedentMoldocor e vinovată pentru inundațiile de săptămâna trecută din Piatra Neamț
Articolul următorCod galben de vijelii și ninsoare la munte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.