0:00

După ce mai multe străzi din Piatra Neamț au fost inundate în urma precipitațiilor care au avut loc la finele săptămânii trecute, a fost găsit vinovatul pentru haosul creat în oraș pe 17 noiembrie.

Moldocor e vinovată pentru inundațiile de săptămâna trecută din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliția Locală Piatra Neamț spune că este vorba de firma care montează conducta de apă ce traverseză orașul pe culuarul de mobilitate, societate care a obturat gurile de canalizare în timpul lucrărilor.

Moldocor e vinovată pentru inundațiile de săptămâna trecută din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„SC Publiserv, societatea care se ocupă de mentenanța respectivelor canalizări împreună cu polițiștii locali din cadrul Compartimentului Protecția Mediului au făcut verificări și au găsit și cauza pentru care canalizarea pluvială nu funcționa: pământul și deșeurile din construcții rezultate în urma săpăturilor pentru montarea conductei de apă au fost depozitate peste gurile canalelor de preluare a apelor meteorice, mai multe dintre acestea înfundându-se”, anunță Poliția Locală Piatra Neamț.

Moldocor e vinovată pentru inundațiile de săptămâna trecută din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConstructorul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea art. 3, pct. 18 din H.C.L. 80/2016, adică a primit o amendă de 2.000 lei, fiind somat să desfunde și să efectueze reparații la toate canalele înfundate. (G.S.)

Articolul precedentDGASPC Neamț anunță finalizarea proiectului „Mobilitate fără bariere pentru copii cu dizabilități”, cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman
Articolul următorTentativă de omor împotriva fostului soț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.