Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Bodești, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a sechestrat soția, care intenționa să plece la muncă, în străinătate. S-a întâmplat pe 26 iulie, cea care a alertat oamenii legii prin apel la numărul unic de urgență 112 fiind o femeia de 55 de ani, din Târgu Neamț, aceasta reclamând că sora sa are neînțelegeri cu soțul.

Telenovelă la Bodești, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Din verificări s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 26 iulie, în jurul orei 04:30, femeia de 51 de ani ar fi avut intenția de a se deplasa la muncă, în afara țării. Soțul acesteia în vârstă de 45 de ani, din același localitate care nu ar fi fost de acord cu plecarea acesteia, s-ar fi deplasat în stația de autobuz unde se afla soția sa, i-ar fi luat bunurile personale, actele și telefonul mobil  și la întoarcerea în imobil i-ar fi interzis acesteia să îl mai părăsească”, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Polițiștii au întocmit documentația pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, însă persoana vătămată a refuzat emiterea acestuia. Bărbatul de 45 de ani a fost imobilizat, fiind condus la sediu pentru cercetări. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț s-a întocmit dosar penal cu acuze de lipsire de libertate în mod ilegal. Agresorul a fost reținut, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. (G.S.; FOTO: imagine generică)

Articolul precedentÎnchisoare pentru provocarea unui incendiu urmat de explozie
Articolul următorScandal, printre tarabe, în Piața Centrală din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.