primaria piatra neamt noapteaDată fiind întreruperea furnizării apei potabile în mare parte din oraşul Piatra Neamţ, timp de 48 de ore, din 29 martie, ora 18.00, în 31 martie, ora 18.00, Primăria Piatra Neamţ informează că va aplica un plan de măsuri pentru a veni în sprijinul pietrenilor. Pe toată durata sistării, Primăria Piatra Neamţ va deschide un număr de telefon de urgență, unde cetățenii pot solicita ajutorul în caz de nevoie: 0748.146751.

Astfel, apelând respectivul numărul de telefon, în intervalul mai sus menţionat, se poate solicita furnizarea de apă potabilă pentru persoanele vârstnice, aflate în imposibilitate de a se deplasa, și pentru persoanele cu handicap grav.

Totodată, pentru unitățile subordonate primăriei se va asigura atât apa potabilă, cât și apă menajeră, iar, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Situații de Urgență Neamț, vor fi înființate, în zonele afectate, puncte de distribuție a apei. „Conform informării primite de la Apa Serv, NU VOR FI AFECTATE următoarele zone: Spitalul Județean, cartierele Mărăţei, Gara Veche, Speranța și localitățile Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănești. Date fiind aspectele legate de reechilibrarea sistemului, este posibil ca, în unele zone, reluarea furnizării apei potabile după ora 18.00 să se facă la presiune redusă, pentru perioade limitate de timp”, anunţă Primăria Piatra Neamţ.

 

Andreea AMARIEI

Articolul precedentIncompatibilitatea Emiliei Arcan a rămas în pronunțare
Articolul următorUrmașul lui Nicolae Iorga în vizită la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.