ACTUALIZARE: Şi poliţiştii ieşeni au verificat, în municipiul reşedinţă şi în restul judeţului, modul de desfăşurare a transportului în regim taxi, se precizează într-un comunicat de presă.

“Au fost controlate 152 auto echipate taxi, fiind aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 10 conform Legii nr. 38/2003, iar 65 conform OUG 195/2002. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 16.280 lei. A fost retras un certificat de înmatriculare”, conform comunicatului menţionat. (ZCH NEWS)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Polițiștii băcăuani au avut surpriza neplăcută de a descoperi trei taximetre care puneau în pericol viaţa potenţialilor clienţi.

Acestea prezentau defecțiuni tehnice, iar oamenii de ordine au decis reținerea celor 3 certificate de înmatriculare.

În timpul acţiunii de prevenire și combatere a activităților ilegale de taximetrie, din data de 25 noiembrie, polițiștii au descoperit că, din cele 49 de taximetre din zona Aeroportului internațional “George Enescu” Bacău, 30 aveau ITP-uri neconforme, punând, cel puţin teoretic, clienţii în pericol.

„În cadrul acțiunii au fost verificate 49 de taximetre, fiind aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, pentru inspecție tehnică periodică neconformă și alte abateri prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, se precizează în comunicatul de presă al IPJ Bacău. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPoliţia Rutieră recomandă maximă prudenţă în trafic
Articolul următorC.C.I. Neamț, cu două proiecte la final
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.