0:00

Taximetrist păcălit de un client, poliția face cercetări să-l identifice, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, care pare să aibă între 45 și 50 de ani, este căutat de polițiștii din Piatra-Neamț, după ce un taximetrist a reclamat că a fost înșelat.  Bărbatul a fost filmat de camerele de supraveghere dintr-o stație peco, iar polițiștii îi roagă pe cei care îl cunosc să sune la 0233/207009 sau la 112.

În fapt, la data de 6 noiembrie 2018, poliţiştii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută i-a solicitat să efectueze o cursă de la Fălticeni la Piatra Neamț, iar după efectuarea cursei nu i-a achitat contravaloarea serviciului prestat. De asemenea, i-a solicitat acestuia 200 de lei cu împrumut, sumă pe care nu i-a restituit-o, prejudiciul creat fiind de 470 de lei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Bărbatul căutat are înălțimea de 180 cm, părul șaten, calviție frontală, și în ziua în care a păcălit taximetristul era îmbrăcat cu cămașă de culoare deschisă, geacă neagră, pantaloni albaștri și pantofi maro.

C.M.

Articolul precedentCAS Neamț a primit bugetul pe luna martie
Articolul următorL3 Metalul Buzău-CSM Ceahlăul * Gabriel Rădulescu: „Vrem să recuperăm punctele pierdute în tur”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.