pompieri roman 01Un autoturism, folosit în regim de taxi, a luat foc, în această dimineaţă (13 iunie), în jurul orei 10, în Roman, la scurt timp după ce proprietarul l-a parcat.

Incendiul a fost anunţat la pompieri de către un bărbat aflat în trafic pe str. Ştefan cel Mare, care a încercat să potolească flăcările cu un stingător.

„La locul indicat s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii, constatând că incendiul fusese localizat de persoana care a anunţat evenimentul”, a declarat lt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

„Pompierii au lichidat incendiul şi au verificat autoturismul parcat în faţa celui afectat. Au ars instalaţia de iluminat a autoturismului, elementele combustibile de pe aproximativ 30% din suprafaţa bordului, s-au spart parbrizul şi geamul portierei din dreapta faţă”.

Pompierii au stabilit că maşina a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric produs la un comutator defect de la instalaţia de iluminat. (C.M.)

Articolul precedentExplozie la o casă din Roman, incendiu la locuinţa vecină
Articolul următorNemţeni premiați la Concursul național de chimie ”Raluca Rîpan”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.