0:00

Târg caritabil de Crăciun la Târgu-Neamţ organizat de Liceul “Vasile Conta”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Invitație

Liceul “Vasile Conta” Târgu-Neamț se pregătește să deschidă porțile spre un univers de magie și creativitate, prin organizarea unui Târg  Caritabil de Crăciun, unde tradiția și inovația se îmbină într-un spectacol feeric. Evenimentul, programat pentru miercuri, 20 decembrie, promite să fie o experiență memorabilă pentru toți cei dornici să se bucure de farmecul sărbătorilor, un festin pentru simțuri și suflet.

Târg caritabil de Crăciun la Târgu-Neamţ organizat de Liceul “Vasile Conta”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎntr-un cadru de poveste, veți asculta colindele emoționante, veți fi martorii dansului măștilor, veți simți energia arnăuților și vă veți amuza cu personaje precum ursul, capra, buhaiul, iar urăturile pline de umor vă vor aduce zâmbetul pe buze. Fiecare moment va fi o călătorie în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Farmecul acestui eveniment nu se oprește aici! Fiecare clasă, atelier de creație, va fi gazda unui stand cu produse hand-made ce reflectă creativitatea și priceperea elevilor implicați în această inițiativă deosebită. De la coronițe îmbelșugate și ornamente decorate cu migală, până la delicii culinare, standurile vor fi pline de surprize plăcute pentru vizitatori. Adevărații arhitecți ai magiei sărbătorilor, elevii, ghidați de profesori pasionați, au investit timp și imaginație pentru a produce decorațiuni.

De asemenea, decorațiunile hand-made contribuie la promovarea sustenabilității și a consumului responsabil. Adevăratele bijuterii ale creativității nu doar îmbogățesc estetica Târgului Caritabil de Crăciun, ci reprezintă o punte între trecut și prezent, între tradiție și inovație, ilustrează bogatul patrimoniu artistic al comunității școlare, oferă vizitatorilor ocazia de a lua acasă nu doar obiecte frumoase, ci și povești de Crăciun create cu dragoste și pricepere, deoarece poartă povestea  mâinilor talentate care le-au creat.

În spatele fiecărui detaliu strălucitor al Târgului de la Liceul “Vasile Conta” se află o echipă dedicată care și-a adus contribuția la transformarea acestui eveniment într-o experiență memorabilă. Echipa managerială, formată din director, prof. Cojocariu Karina-Ingrid, director adjunct, prof. Timofte Lorena și director adjunct, prof. Bălan Emanuel, a fost artizanul principal al acestei inițiative, aducând entuziasmul și viziunea sa inspirată în crearea unui târg autentic și plin de viață. În culisele pregătirilor, se desfășoară un dans de organizare orchestrat de către coordonatorii proiectului: consilier educativ, prof. Rîpanu Mihaela, prof. Pralea Maria-Otilia și prof. Stoica Oana-Alexandra.

Pentru ca fiecare detaliu să reflecte autenticitatea sărbătorilor de iarnă, elevii talentați de la învățământul primar, gimnazial și liceal, profil pedagogic și economic/comerț sunt călăuziți de cadrele didactice colaboratoare de la învățământul primar: prof. Timofte Ana, prof. Roman Manuela, prof. Afloarei Cristina, prof. Apostoae Magdalena, prof. Apostoae Lăcrămioara, prof. Lariu Rusu Movilă Gheorghița, prof. Crețoaia Oana, prof. Cucoș Ramona, prof. Trofin Laura Maria, prof. Ciubotaru Diana, prof. Mosor Elena, prof. Manolache Teodora, prof. Dudanu Georgeta, prof. Toarcăș Teodora, prof. Alucăi Raluca, prof. Nicuță Vasilica și profesorii diriginți de la învățământul gimnazial și liceal: prof. Sandu Marius Emanuel, prof. Filip Oana-Mihaela, prof. Tănasă Elvira, prof. Cristea Daniela, prof. Ilioaia Cornelia Maria, prof. Stafie Raluca-Elena, prof. Miclescu Corneliu, prof. Lipan Nicoleta, prof. Baciu Nicoleta, prof. Istrate Andreea, prof. Afloarei George, prof. Apetrei Elena, prof. Ilica Lăcrămioara-Lenuș, prof. Nuțu Gheorghe Ghiocel, prof. Sandu Mădălina Elena, prof. Pintilie Radu Mihail, prof. Istrate Strejărel, prof. Leu Ecaterina, prof. Frigare Iulia-Loredana.

Târgul Caritabil de Crăciun nu este doar o expoziție festivă, ci și o oglindă a pasiunii și devotamentului echipei de la Liceul “Vasile Conta”. Fiecare strălucire a acestui eveniment este o amintire a implicării lor remarcabile în crearea unei experiențe de neuitat pentru elevi, părinți și comunitatea locală.

Elevii și cadrele didactice îi așteaptă pe toți cei dornici să se alăture acestei sărbători colective, să exploreze nenumăratele surprize pregătite și să împărtășească împreună bucuria Crăciunului. Târgul Caritabil de Crăciun de la Liceul “Vasile Conta” Târgu-Neamț promite să fie un eveniment plin de căldură, inspirație și momente de neuitat pentru întreaga comunitate care CONTeAză!

Colectivul Liceului “Vasile Conta” Târgu-Neamț

Articolul precedentPremiul Mentor pentru excelență în educație 2023
Articolul următorReținut pentru trafic de persoane: victima a fost exploatată la Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.