TÂRGU NEAMŢ: Utilaje de deszăpezire întoarse din drum!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Chiar dacă, încă de la primele ore ale dimineții, viscolul și ninsoarea au creat panică în rândul șoferilor care tranzitau orașul Târgu-Neamț, cu trecerea orelor vântul s-a domolit nepericlitând în nici un fel traficul. Pe străzile orașului se circulă normal, pe trotuarele deszăpezite de angajații de la Eurosal pietonii circulă la fel de normal ceea ce a făcut ca utilajele de deszăpezire să nu mai fie scoase pe teren. Daniel Cucoș, șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Târgu-Neamț, ne-a asigurat că nu sunt probleme în trafic și chiar dacă ne aflăm în două zile de sărbătoare, în caz de urgențe, utilajele vor fi scoase pe teren.

„Angajații de la SVSU lucrează în cele două zile de sărbătoare și chiar acum ne aflăm pe teren. De asemenea și angajații Eurosal sunt la dispoziția noastră. În caz că viscolul nu se oprea apelam și la utilajele de deszăpezire. Dar viscolul s-a oprit între timp”, ne-a declarat Daniel Cucoș.

Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie, între orele 14:00 şi 18:00, în judeţele Suceava, Neamţ, Botoşani, Iaşi şi Vaslui se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală, viteze de 60-65 km/h, izolat peste 70 km/h. În zona de munte aferentă judeţelor Suceava şi Neamţ viteza vântului va atinge 90 km/h, iar ninsoarea va fi spulberată şi viscolită. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. (C.T. STURZU)

Articolul precedentBACĂU: Incendiu la Teatrul de Animaţie
Articolul următorTÂRGU NEAMŢ: Familie atacată şi bătută în propria-i casă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.