0:00

Actualizare: Ieri, 4 octombrie, magistraţii Judecătoriei Târgu- Neamţ l-au plasat pe tânăr sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Orice infracţiune ar face între timp ar putea conduce la schimbarea pedepsei în arest preventiv.

Știre inițială: Clasica metodă de tâlhărie în plină stradă, prin smulgerea genţii de pe umărul victimei, a fost aplicată de un tânăr de 17 ani, în Târgu-Neamţ. Acesta a urmărit-o pe femeie sâmbătă 1 octombrie, i-a furat geanta, a luat ce era mai valoros din ea, adică telefonul mobil, după care a abandonat geanta în care se aflau documentele victimei.

Știre actualizată. Târgu-Neamţ: Un tânăr i-a furat geanta unei femei pe stradă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 3 octombrie, poliţiştii din Târgu-Neamţ, l-au identificat pe suspectul furtului, pe baza descrierii femeii. Acesta a fost audiat, asupra lui fiind găsit telefonul mobil care a fost înapoiat. Valoarea prejudiciului a fost stabilită la 700 de lei. În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore. Astăzi, 4 octombrie, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ cu propunerea de arestare preventivă. (A.C.)

Articolul precedentSprijin european pentru HoReCa
Articolul următorUndă verde pentru împuşcarea urşilor care atacă oameni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.