Actualizare: Așa arată mașina care ar fi doborât stâlpii. Despre șofer se spune că, în seara dinaintea accidentului ar fi fost pe post de DJ la un eveniment ținut în centrul orașului Târgu Neamț de unde ar fi plecat spre casă. El ar fi consilier local, șeful unei organizații de partid dintr-o comună de lângă Târgu Neamț și fost candidat la funcția de primar.

FOTO. VIDEO. Târgu Neamț: Un șofer beat a dărâmat doi stâlpi de electricitate și-a ajuns în spital, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: Șoferii care se urcă beți la volan se pun în pericol nu numai pe ei dar și pe cei din jur. O demonstrează și un accident petrecut astăzi, 3 iunie, în zorii zilei, pe strada Ștefan cel Mare din Târgu Neamț.

 

Un șofer, în vârstă de 38 de ani, din Timișești, care conducea o autoutilitară, după o noapte de beție, a reușit „performanța” de a dărâma doi stâlpi de electricitate. Când a realizat ce distrugeri a produs, acesta a fugit de la locul faptei, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

Polițiștii l-au găsit după ceva timp și când i-au pus fiola au înțeles de ce s-a întâmplat totul. Omul avea o alcoolemie de 0,79 mg/l în aerul expirat și suferise politraumatisme care au necesitat internarea în spital.

Acum are dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Este posibil ca și compania de electricitate să-i pretindă acoperirea daunelor provocate prin distrigerea celor doi stâlpi de electricitate.

Angela Croitoru

Foto: Prefectura Neamț

Articolul precedentFocuri de armă lângă gara din Bacău
Articolul următorFOTO. VIDEO. Alertă de incendiu la Spitalul de Copii Sfânta Maria Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.