Focuri de armă lângă gara din Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn scandal cu focuri de armă a avut loc pe strada Gării din Bacău, joi, 2 iunie, în jurul orei 18,00, în fața unei săli de jocuri, unde a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane.

Cineva a alertat poliția, imediat după ce focul de armă a fost auzit, însă, grupul scandaliilor s-a împrăștiat între timp.

„Încă de la momentul sesizării, la fața locului s-au deplasat echipajele de poliție, însă persoanele implicate in incident, nu mai erau prezente. Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că, s-a folosit o armă neletală supusă autorizării, respectiv, un pistol de zgomot. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept, în vederea identificării tuturor participanților și tragerea la răspundere a acestora”, a precizat inspector principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Acest tip de pistol face parte din recuzita filmelor de acțiune, dar astfel de arme pot fi letale.

Angela Croitoru

Articolul precedentFoto. Apă pe carosabil între satele Stânca și Leghin. Se circulă cu dificultate
Articolul următorFOTO. VIDEO. Târgu Neamț: Un șofer beat a dărâmat doi stâlpi de electricitate și-a ajuns în spital
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.