0:00

Asta i s-a întâmplat unui şofer care a avut „inspiraţia” să se urce la volan după ce a consumat alcool, chiar dacă „motivul” bucuriei era propria aniversare. Acesta a fost oprit sâmbătă, 8 februarie, după ora 19, de către un echipaj de la Poliţia Rutieră Târgu Neamţ, care acționa în apropiere de intersecţia Humuleşti. Rezultatul aparatului etilotest a arătat 0,03 mg/l litru alcool pur în aerul expirat, iar, pe cale de consecință, şoferul a rămas fără permis pentru 90 de zile şi a primit o amendă de 1.300 de lei.

Acţiunea de sâmbătă seara, a echipajului Poliţiei Rutiere format din agent şef adjunct Bogdan Vasiliu şi agent principal Florin Tărnă, s-a desfăşurat în mai multe zone ale oraşului, cum ar fi intersecţia Humulești, intersecţia spre Băile Oglinzi, pe str. Ion Creangă şi pe str. Cuza-Vodă. Concomitent, şi un echipaj de la Ordine Publică din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ a patrulat în mai multe zone din oraş, pentru a asigura liniştea publică. „Poliţia oraşului Târgu Neamţ a desfăşurat o acţiune pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice. În cadrul acestei acţiuni s-au aplicat un număr de 27 de sancţiuni, din care 4 permise au fost reţinute pentru viteză de peste 50 km/h în localitate, un permis a fost reţinut pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, un certificat de înmatriculare a fost retras pentru ITP expirat. Recomandăm conducătorilor auto în această perioadă să conducă prudent, cu viteză redusă, deoarece din cauza condiţiilor meteo se formează polei pe partea carosabilă”, ne-a declarat agent şef adjunct Bogdan Vasiliu.

C.T. STURZU

 

Articolul precedent„Domestos susţine igiena în şcoli” la Şcoala „Nicu Albu” Piatra Neamţ
Articolul următorO femeie a fost găsită în stare de semiconștiență, în casă

1 COMENTARIU

  1. da asa e la noi , politistii de la rutiera stau la panda si asteapta sa le cada in plasa soferii cu apucaturi rele, dar nu este corect zic asa , sa se faca puncte de control fix si atunci sa verivice pe toti cond.auto ,indiferent daca sunt sau nu in regula, ar fi mai corect , Referitor la politia locala astia se dau si ei la soferi , cred ca nu au acest drept , ei sa monitorizeze ordinea si linistea publica din oras , sunt destule, cersetori , tigani la lazile de gunoi, betivani care se leaga de cetateni pe strada, etc.

Comentariile sunt închise.