Actualizare: Incendiul a fost lichidat repede de militarii, care au intervenit cu 3 autospeciale, dar imediat a început scandalul. La fața locului au fost chemați polițiștii, pentru că proprietarul service-ului îl acuză pe vecinul său că intenționat a dat foc unor crengi exact lângă peretele atelierului. A ars izolația unui perete și s-a topit, din cauza temperaturii, izolația de pe alți 30 mp. Neînțelegerile dintre cei doi bărbați sunt mai vechi și fiecare are ceva de reclamat în privința celuilalt. Cert este că focul s-a extins la peretele atelierului din curtea vecinului, unde a ars vegetația uscată de pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Știre inițială : Pompierii din Târgu Neamț intervin în aceste momente, luni 18 martie, ora 13,15, pentru stingerea unui incendiu la un service auto de pe strada Ion Creangă. Mașinile au fost evacuate din interior și se lucrează la lichidarea flăcărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț, incendiul s-a produs din cauza unei arderi de vegetație, scăpată de sub control. Vom reveni cu detalii.