accident carutaUn tânăr de 17 ani din Târgu-Neamţ este cercetat pentru distrugere, amenințare și tulburarea liniştii publice, după ce-a încercat să se „răzbune” pe un şofer de TIR. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 14 septembrie, după ce semiremorca unui TIR, condus de un bărbat de 31 de ani din Bihor, a acroşat atelajul tânărului de 17 ani, iar în urma impactului un pasager din căruţă a fost rănit.

Imediat după accident, căruţaşul a luat o lopată, a spart parbrizul TIR-ului şi l-a ameninţat pe şofer. Poliţiştii veniţi la faţa locului i-au „împăcat” pe protagonişti: conducătorul atelajului are dosar penal pentru scandalul făcut şi distrugerea provocată, iar şoferul TIR-ului pentru vătămare corporală din culpă.

„Readucem în atenția publicului dispozițiile articolului 77 alin.1 din OUG 195/2002 Rep, conform căruia conducătorul unui vehicul implicat într-un accident de circulație în urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrității corporale sau sănătății unei persoane este obligat să ia măsuri de anunțare imediată a poliției, să nu modifice sau să șteargă urmele accidentului și să nu părăsească locul faptei”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNEPĂSARE: Festivitatea mai întâi, elevii mai la urmă!
Articolul următorACTUALIZARE Al treilea cutremur din această dimineaţă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Sunt si eu sofer profesionist dar sunt uimit (neplacut) de modul cum conduc soferii profesionisti…valabil si pentru conducatorii de atelaje cu tractiune animala…care…app…la 17 ani are voie sa conduca pe drum public atelajul?…ma intreb doar…

Comments are closed.