0:00

Vasile Cristian Anegroaie, un tânăr de 18 ani din Târgu Neamţ, a fost plasat în arest la domiciliu de către magistraţii judecătoriei din localitate, (vezi foto decizie Judecătoria Târgu Neamţ) după ce ar fi încercat să tâlhărească o consăteancă.

Târgu Neamţ. Tânăr de 18 ani în arest la domiciliu după o tentativă de tâlhărie la beţie, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Fapta a avut loc sâmbătă, 16 aprilie, după ce tânărul a consumat o cantitate apreciabilă de alcool. Victima este o femeie de 87 de ani.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul stării de ebrietate, tânărul ar fi pătruns, prin forțarea sistemului de închidere a unei uși de acces, în incinta locuinței femeii în cauză, moment în care ar fi imobilizat-o și ar fi amenințat-o cu acte de violență, cu scopul de a-i înmâna o sumă de bani.

În continuare, persoana vătămată ar fi reușit să iasă în imobil și să alerteze un vecin, context în care tânărul a părăsit locul faptei, fără a sustrage bunuri sau valori“, a precizat agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Poliţiştii l-au reţinut, în urma audierilor, iar ieri, 17 aprilie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii nu au fost de acord cu cererea şi l-au plasat în arest la domiciliu pentru tentativă de tâlhărie şi violare de domiciliu.

Angela Croitoru

Articolul precedentRomânia se împrumută la cele mai mari dobânzi din UE
Articolul următorNeamț: Nereguli şi amenzi la firme de exploatare forestieră
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.