Joi, 26 noiembrie, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Neamț a sărbătorit ziua Sf. Stelian, protectorul instituției. Au fost prezenți la acest eveniment vicepreședintele CJ Neamţ Emilia Arcan, inspectorul de specialitate din cadrul ISJ Neamț, prof. Meda Știrbu, city-managerul Vasile Apopei , Gligor Mosor, co-președinte ALDE Târgu-Neamț și numeroși invitați din urbea de sub Cetate. Copiii au susţinut momente artistice și sportive.

„Copii s-au pregătit pentru acest eveniment și își așteaptă oaspeții. Sunt foarte talentați. Aseară , am avut vecernia, iar astăzi avem un sobor de preoți, care vor oficia o slujbă religioasă. Avem 109 copii de care avem grijă, ca de copiii noștri”, ne-a declarat Mariana Cozma directorul CSEI Târgu-Neamț.

City-managerul Vasile Apopei a dorit să fie aproape de copiii de la CSEI Târgu-Neamț: „Este o bucurie să fiu aici și să-i văd pe acești copii minunați și talentați. Este o zi specială pentru ei și pentru această instituție. Le doresc atât lor, cât și cadrelor didactice multă sănătate și împliniri. Chiar dacă instituția se află în subordinea Consiliului Județean Primăria Târgu-Neamț este alături de ei și se implică, ori de câte ori este nevoie”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentDrumuri – praf, accidente – gârlă! Avem contract de deszăpezire!
Articolul următorPROMISIUNI, PROMISIUNI: Se ieftineşte energia electrică! Dacă nu vin la reclamaţie, cei de la gaz sunt sancţionaţi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.